Банкетне меню    

Холодні закуски:

Гр.

Грн.

Форель фарширована (на вагу)                  

100

95

Заливне з телятини                                                     

350

159

Заливне з язиком                                                      

350   

159

Заливне з курки                                                           

350

89

Валовани з червоною ікрою (3шт.)                   

40/25/30           

89

Валовани з маслом (3 шт.)

70

21

Бризоль

250

89

М’ясне домашнє                                         

350/50           

169

Рулет м’ясний (на вагу)                            

100/20            

49

Рулет курячий (на вагу)                            

100/20            

45

Батончики з паштетом та Фетою                                

200

69

Млинці ”Канкасе”                                                         

150

66

Млинці з м’ясним міксом та сиром Моцарела   

150

66

Рулетики з болгарського перцю,  сиром Каліфорнія та шпинатом                              

250

95

Рулетики з огірка з лососем та                                   

сиром Філадельфія

250

95

Рулетики з цукіні,сиром  Фета та зеленню                                                       

250

75

Рулетики з баклажану з овочами та грибами                  

250 

45

Помідори фаршировані сиром  Фета                  

350                

59

Помідори фаршировані сиром та грибами

350                

59

Грибне асорті                                                

300                        

125 

Оселедець з маринованою цибулею          

та базиліковим соусом

250 

        

 

Гарячі страви

Гр.

Грн.

 

 

 

З риби

 

 

Асорті з риби під соусом Песто                     

300/50          

319

Мікс з риби та морепродуктів під                               

сиром та вершками (сьомга, морський окунь, креветки коктейльні, мідії, сир. )

500 

249

Сьомга зі шпинатом, запечена в листковому тісті (на вагу)

100

99

 

 

 

З м’яса

 

 

Роли з телятини з печермцями                     

під Грибним соусом 

200/50            

149

Роли зі свинини з моцарелою                           

під Вишневим соусом

200/50            

119

Роли курячі з шинкою, сиром під Гірчичним соусом         

250/50             

99

Печінка куряча смажена                                                       

300 

89

Млинці з м’ясом                                                                     

200

59

Асорті з м’яса з двома соусами                  

300/60           

179

Телятина запечена з картоплею,                                

грибами,сиром та томатами канкасе

  500

179

Телятина запечена з вишнями(на вагу)                        

100 

96

Свинина “Соковита” (на вагу)                                     

100

69

Курка запечена з картоплею,грибами                           

та сиром

500

119

Грибна корзинка                                                                    

100

49